HVEM ER VI? 

VÅRT TEAM

Marte Opedal

Sandnes, Norge

Rafael Tristao

Rio de Janeiro, Brasil

Bruna Bonomo

Rio de Janeiro, Brasil

Lege HVORDAN SHARE TO CARE BLE TIL


SHARE to CARE ble startet i August 2019. Jeg, Marte bodde i Brasil i 2017-2018. Da jeg kom hjem sendte jeg og min familie klærne vi ikke brukte lengre til Rio de Janeiro. Jeg bestemte meg for at jeg ville gjøre en større forskjell. Jeg tok kontakt med brasilianeren Rafael som også var veldig ivrig på å hjelpe. 

Jeg opprettet en Facebook side hvor jeg sa jeg tok imot brukte klær. Innen 20 dager hadde jeg fått over 230 kilo med brukte klær. Ordet om SHARE to CARE spredde seg i både Stavanger/Sandnes og i Rio de Janeiro som førte til at flere og flere ville frivillig ta med klær til Rio de Janeiro.  

Innen Mars 2020 hadde vi sendt over 700 kg med klær til familier i nød. Utdelingene av klær foregikk regelmessig i favelaer på sykehjem og institusjoner. I juleferien i 2019 fikk 150 mennesker i en fjellby klær fra SHARE to CARE. 

I mars 2020 ble det en bråstopp i sendingen av klær på grunn av COVID-19 pandemien. Likevel ga det en mulighet for oss til å prøve å hjelpe enda mer. SHARE to CARE samler også nå inn penger for å kjøpe matpakker til de fattigste slik at de får livsviktig mat.  
 


Støtt saken vår

Organisasjonsnummer: 824936072
Juridisk navn: SHARE TO CARE